Rozloučí se Příběh služebnice pátou sérií?

Knihy Novinky Seriály

To zatím ještě není jisté, ale vzhledem ke klesající sledovanosti i oblíbenosti seriálu je to dost dobře možné. Zatím nám ale Hulu oznámilo, kdy se dočkáme nových dílů.

Premiéra páté řady je naplánována na 14. září tohoto roku. June bude čelit následkům zabití velitele Waterforda. V následném šoku z předchozí sezóny se June bude snažit předefinovat svou identitu a cíl. Mezitím se ovdovělá Serena pokusí v Torontu zviditelnit, zatímco se dosah Gileadu plíží i do Kanady.

V páté sezóně bude komandér Lawrence také spolupracovat s tetou Lydií, zatímco bude pracovat na reformě Gileadu a vzestupu k moci. A June, Luke a Moira budou zpovzdálí bojovat s Gileadem, zatímco budou pokračovat ve své misi najít a zachránit Hannah, Juneinu dceru.

V nových dílech už ale nepotkáme Alexis Bledel jako Emily. Herečka prohlásila, že cítí, že už její příběh odvyprávěla. I nadále se můžeme těšit na Elisabeth Moss, Max Minghellu, O-T Fagbenle, Yvonne Strahovski, Ann Dowd, Madeline Brewer, Samiru Wiley, Amandu Brugel, Bradleyho Whitforda i Josepha Fiennese. Cast by měla nově doplnit Christine Ko.

Zdroj informací a obrázků: Collider.com, EW.com, NerdsAndBeyond.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge