Lily Gladstone a Riley Keough hledají vraha

Knihy Novinky Seriály

Na nový seriál natočený podle skutečných událostí se můžeme těšit už v dubnu.

Osmidílný seriál Under the Bridge je založen na knize uznávané autorky Rebeccy Godfrey o skutečném příběhu čtrnáctileté Reeny Virk (Vritika Gupta) z roku 1997, která šla za přáteli na večírek a už se nevrátila domů. Očima Godfreyeové (Riley Keough) a místní policistky (Lily Gladstone) nás série zavede do skrytého světa mladých dívek obviněných z vraždy – odhaluje překvapivé pravdy o nepravděpodobném vrahovi.

V seriálu dále hrají Vritika Gupta, Chloe Guidry, Javon „Wanna“ Walton, Izzy G., Aiyana Goodfellow a Ezra Faroque Khan. Scénář napsal Quinn Shephard a výkonnými producenty jsou Samir Mehta, Liz Tigelaar a Stacey Silverman, Shephard, Godfrey a Tara Duncan. Seriál se objeví 17. dubna na streamovací platformě Hulu, která se v posledních dnech oficiálně propojila s Disney+. Je tedy více než pravěpodobné, že se časem seriálu dočkáme také u nás.

Riley Keough se zapsala do paměti diváků i čtenářů díky skvělé seriálové adaptaci Daisy Jones & the Six. Lily Gladstone zazářila díky své roli ve filmu Zabijáci rozkvetlého měsíce, za kterou byla nominována na Oscara a získala Zlatý Glóbus.

Zdroj informací a obrázků: Deadline.com, Press.hulu.com/shows/under-the-bridge/, Instagram.com/underthebridgehulu/, Nerdist.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge