Léto, kdy jsem zkrásněla bude mít i druhou sérii

Knihy Novinky Seriály

První řada se na Prime Video sice objevila teprve 17. června, ale už před příchodem na streamovací platformu byl obnoven pro další sezónu.

Seriál vypráví příběh Belly, která s rodinou jezdí každý rok na letní byt k Fischerovým na ostrově Cousins. Každé léto je stejné… a pak je Belly šestnáct. Vztahy projdou zkouškou, najevo vyjdou nepříjemné pravdy a Belly už nikdy nebude stejná jako dřív. Je to léto první lásky, prvního zklamání a dospívání – léto, kdy zkrásní.

Knižní triologie Léto, kdy jsem zkrásněla u nás poprvé v českém překladu vyšla v roce 2012 u nakladatelství Jota. Nové edice se série dočkala v roce 2019 u nakladatelství CooBoo.

Druhá série by měla vycházet z druhé knihy, Bez tebe to není léto. Belly strávila dosud každé léto svého života v domě na pláži v městečku Cousins. Jenomže teď se všechno změnilo. Když už to téměř vypadalo, že s Konrádem, svou osudovou láskou, přece jen začne chodit, nakonec skončila jen se zlomeným srdcem.

A teď ji čeká vůbec první léto doma, ve městě. Bez pláže, bez oceánu a hlavně bez těch, které má po své rodině nejraději na světě — bez Susanny, bez Jeremiáše a samozřejmě i bez Konráda. Nejlepší Bellyina kamarádka Taylor má spoustu náhradních prázdninových plánů („Vždyť i tady jsou super kluci! A bazén taky, no ne, Belly?“).

Jenomže pak jednoho dne zazvoní Belly mobil a Jeremiáš jí oznamuje, že Konrád zmizel. Všechno napovídá tomu, že odjel do Cousins. Proč? Co ho k tomu přimělo? A tak se Belly s Jeremiášem vydávají na záchrannou misi do tolik milovaného letního domu.

Zdroj informací a obrázků: NerdsAndBeyond.com, DatabazeKnih.cz, EW.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge