Parchant s ďáblem v těle dorazí koncem října

Knihy Novinky Seriály

Seriálová adaptace čarodějné young adult série z pera Sally Green se brzy objeví na streamovací platformě Netflix.

Řeč je o knižní sérii Half Bad, která před časem vyšla v českém překladu u nakladatelství Yoli. Seriál Parchant s ďáblem v těle (v originále The Bastard Son & The Devil Himself) vychází z prvního dílu, Napůl zlý, a vypráví příběh šestnáctiletého Nathana. Je to nemanželský syn nebezpečného černého čaroděje Marcuse Edge, který se rozhodně nechce následovat kroky svého otce a po boku svých přátel objevuje svou pravou identitu.

Díky tomu, že je ale dítětem smíšeného čarodějnického páru, byl několik let sledován Radou čarodějnic. Konflikt mezi bílými a černými čaroději ovšem eskaluje a Nathanovi se tak podaří utéct. Při útěku brzy naváže spojenectví s Annalise a Gabrielem, zároveň objeví dosud neznámá tajemství o sobě samém.

V seriálu uvidíme Jaye Lycurga jako Nathan Byrna, Nadiu  Parkes jako Annalise O’Brien, Emiliena Vekemanse jako Gabriela, Isobel Jesper Jones jako Jessicu Byrn, Karen Connell jako Celii, Paula Readyho jako Soula O’Briena, Davida Gyasie jako Marcuse Edge, Kerry Fox jako Esmie, Fehinti Balogun jako Bjorn, Misiu Butlera jako Nialla, Liz White jako Penelope a Róisín Murphy jako Mercury.

Původně se mluvilo o filmové adaptaci od tvůrců Twilight ságy nebo Zlodějky knih, ale před dvěma lety Netflix oznámil, že se pustí do seriálové verze. Natáčení začalo v Londýně v roce 2021 a v roce 20 bylo oznámeno, že bude mít seriál 8 hodinových dílů.Seriál režíroval a scénář napsal Joe Barton. Oficiální premiéra je stanovena na 28. října.

Zdroj informací a obrázků: Netflix.com, IMDb.com, Bloody-disgusting.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge