Jennifer Aniston v adaptaci knihy Dumplin

Filmy Knihy Novinky

Jennifer Aniston jsme už dlouho na filmovém plátně neviděli, teď se jí ale brzy dočkáme v zajímavé roli.

Práva ke zfilmování knihy Dumplin od Julie Murphy zakoupilo Disney už před dvěma lety, ale první informace o přípravách se objevují teprve teď. Kniha vypráví příběh divy maloměsta, která se sama označuje za „tlusťošku“, je s tím ale docela spokojená.

Willowdean Dickson (aka Dumplin) začne poprvé v životě pochybovat sama o sobě ve chvíli, kdy populární kluk, do kterého je zaláskovaná, najednou začne opětovat její city.

Aby se hodila zpátky do pohody, rozhodne se zúčastnit místní soutěže krásy, aby si dokázala, že je stejně dobrá, jako všechny ty vychrtliny okolo. Nejen že tím rozvíří klidné vody městečka v Texasu, ale také tím získá respekt své matky.

Scénář k filmu napsala Kristin Hahn a bude se podílet také na produkci společně s Michaelem Costiganem. Režie se ujme Anne Fletcher, která má na kontě filmy jako 27 šatů a Návrh.

Jennifer Aniston by si měla zahrát Rosie, bývalou královnu krásy a matku Dumplin, která má na starosti místní soutěž krásy. Díky Dumplin se do soutěže totiž přihlásí i další dívky, které nejsou úplně „tradiční“ typy, což vyvolá celou řadu vtipných situací. Celkově by prý mělo jít ohudebně laděnou komedii. Uvidíme, kdy se tedy filmu dočkáme a koho tvůrci vyberou do hlavní role.

Zdroj informací a obrázků: Variety.com, TheFandom.net, ComingSoon.net, Deadline.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge