První fotky z If I Stay

Filmy Knihy Novinky

Nemusíte se bát, že by vám v té hromadě filmových adaptací, nějaká zajímavá unikla. Na začátku září jsme vás informovali o tom, že If I Stay našlo svého Adama. Je tedy pravý čas na to, abychom vám ukázali první fotky z natáčení.

Samotná autorka, Gayle Forman, je natáčení přítomna, a tak není divu, že je to právě ona, kdo se dělí o největší množství fotek a zajímavostí. Pokud anglicky rozumíte a zajímá vás, co zajímavého píše, můžete její profil sledovat zde. My se s vámi ovšem o její fotky podělíme. Forman byla u většiny zkoušek scénáře a dokonce má na „place“ svou vlastní kancelář, o všechno se se svými fanoušky podělila:

Natáčení filmu začalo tento měsíc a to ve Vancouveru.

Kromě toho se autorka nechala nedávno slyšet, že plánuje v roce 2015 vydat novou young adult knihu. Ponese název I Was Here a hlavní hridnkou bude Cody Reynolds, která bude zkoumat důvod sebevraždy své kamarádky Meg. Během odkrývání Megiina tajemství odkryje také svou vnitřní sílu i slabost. K nám by se v příštím roce měla dostat její duologie Jen jeden den, kterou si čtenáři v zahraničí velice oblíbili.

Zdroj informací a obrázků: GayleForman.Tumblr.com, FB.com/GayleFormanAuthor

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge