KINO: Nádherné bytosti

Filmy Filmy v kinech

Emma Thompson a Jeremy Irons na Valentýna zazáří v českých i slovenských kinech ve filmové adaptaci stejnojmenné a velice oblíbené knižní předlohy Nádherné bytosti. Nezahrají si sice ústřední dvojici, která si na filmovém plátně zažije svou magickou romanci, ale zkrátka rozhodně nepřijdete…

NÁDHERNÉ BYTOSTI

Beautiful CreaturesCo byste dělali, kdybyste zjistili, že vaše rodina není úplně normální? Dalo by se namítnout, že normální dneska není nikdo, tak buďme trochu konkrétní: Co kdyby se z vašich rodičů vyklubala monstra? Asi by to nebylo moc příjemné zjištění, že? Hlavním hrdinům Beautiful Creatures se nestane přesně tohle, společnými silami ale dva teenageři musejí zjistit, jaké tajemství se skrývá v minulosti jejich rodin.

A jelikož se bude jednat o drama plné nadpřirozena, nějaký ten bubák nebo obludka by se tu objevit mohla. Od člověka, který psal scénáře pro Barbru Streisand a natočil P. S. Miluji tě, to asi nikdo nečeká, ale dobré nadpřirozené drama tu nebylo už hodně dlouho (vlastně si nemůžu vzpomenout na žádné), tak doufejme, že LaGravenese nebude tíhnout tolik k romantice jako spíš k onomu nadpřirozenu. (Moviezone.cz)

První díl tetralogie Kroniky prokletých zaklínačů, Nádherné bytosti, má na svědomí dvojice autorek – Kami Garica a Margaret Stohl. Poněkud netradičně vypráví příběh knihy z pohledu dospívajícího Ethana. Ten žije v poklidném maloměstě, jehož klidné vody rozbouří příchod nové dívky. A jak už to tak bývá, Lena není úplně normální.

Celá série si po světě získala řadu fanoušků. Kniha by dokonce měla být tento rok převedena do grafické podoby. V hlavních filmových rolích se ukáže poněkud neznámá dvojice – Alice Englert s Alden Ehrenreich. Ona je dcerou Oskarem oceněné režisérky Jane Campion a režiséra Colina Englerta. On byl objeven Stevenem Spielbergem. Uvidíme, co nám tato zajímavá dvojice ukáže.

 

Zdroje informací a obrázků: Beautifulcreatures.warnerbros.com, IMDB.com

1 thought on “KINO: Nádherné bytosti

  1. Ethana jsem si sice představovala jinak, ale stejně se na film těším, knížka se mi docela líbíla, tak jsem zvědavá co z toho bude:)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge