Nový trailer a fotky k seriálu Percy Jackson a Olympané

Knihy Novinky Seriály

Seriálová adaptace oblíbené knižní série Ricka Riordana se na Disney+ objeví už v prosinci tohoto roku, takže tu máme další lákačku.

Percy Jackson a Olympané vypráví fantastický příběh dvanáctiletého moderního poloboha Percyho Jacksona, který se právě vyrovnává se svými nově nabytými božskými schopnostmi, když ho bůh nebes Zeus obviní z krádeže svého hlavního blesku. S pomocí svých přátel Grovera a Annabeth se Percy musí vydat na životní dobrodružství, aby ho našel a obnovil na Olympu pořádek.

První řada seriálu tak bude mít premiéru už 20. prosince a pokud si povede dobře, můžeme se těšit na řadu další. Ostatně na scénáři už se začalo pracovat. Celkově bychom se měli dočkat 6 epizod. V seriálu uvidíme Walkera Scobella, Jasona Mantzoukas, Megan Mullally, Virginii Kull, Leah Jeffries, Glynna Turmana, Timma Sharpa, Charlie Bushnell a další.

Kromě toho autor oficiálně potvrdil novou knižní trilogii s Percym v hlavní roli. Před pár dny vyšel v originále šestý díl série, Chalice of Gods, který u nás v českém překladu pod názvem Pohár bohů vychází u nakladatelství Fragment už 12. října.

Dostat se na vysokou? To je úkol hodný samotného poloboha! Percy Jackson už několikrát zachránil svět a teď doufá, že prožije normální maturitní ročník. Bohové s ním ale ještě neskončili.

Percy bude muset splnit tři úkoly, aby z Olympu získal tři potřebná doporučení na vysokou školu. Prvním úkolem je pomoct Diovu číšníkovi získat zpět jeho pohár dříve, než se dostane do nesprávných rukou. Podaří se Percymu, Groverovi a Annabeth najít ho včas?

Na příští rok je plánováno vydání sedmého dílu série s názvem Wrath of the Triple Goddess. Kniha by měla vyjít 24. září 2024 a dějově by měla navazovat na události šestého dílu.

Zdroj informacá a obrázků: Twitter.com/updatespercy, EW.com, KnizniKlub.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge