Lisa Frankenstein nabídne novodobé zpracování Frankensteina

Filmy Knihy Novinky

Román Mary Wollstonecraft Shelley se dočkal řady adaptací, i tak se příští rok dočkáme nejnovější verze.

Hororově laděná komediální romance  Lisa Frankenstein se odehrává v prostředí střední školy v roce 1989 a soustředí se na Lisu Swallows (Kathryn Newton), která jen těžko hledá dokonalého chlapa na ples. Lisa má sice na seznamu jedno jméno, ale ten je bohužel už mrtvý.

Sérií podivně děsivých událostí se však Lise podaří oživit svého vybraného nápadníka (Cole Sprouse) a postupně přetváří nemrtvého ve svého vysněného muže. Po dokončení experimentu se Lisa vydá předvést svůj výtvor celé škole, ale jejich romantická cesta nezůstane bez následků, protože nebezpečný pár za sebou zanechá zvláštní stopu „několika chybějících částí těla“.

Film režírovala Zelda Williams, dcera Robina Williamse, půjde o její celovečerní režijní debut. Williams dříve popsala svůj debut jako film o „bláznivém, nádherném zombie“. „Vím, že Hollywood má špatnou reputaci za opakování, pokračování, remaků a restartů znovu a znovu a znovu… a ano, úplně to dělá! Ale také mi to konečně umožnilo udělat ten nejbláznivější, úžasný zombie scénář, jaký jsem kdy četla, a za to vám budu navždy vděčná!

Lisa Frankenstein by se v kinech měla objevit 9. února 2024 a dále ve filmu uvidíme Lizu Soberano, Henryho Eikenberryho, Joea Chresta a Carlu Gugino.

Zdroj informací a obrázků: EW.com, Collider.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge