Poslední filmový díl After už tento měsíc v kinech

Filmy Knihy Novinky

Na začátku roku jsme vás informovali o tom, že se dočkáme ještě jednoho filmu ze série After natočeného podle knih Anny Todd. Ten čas se blíží.

Knižní série má sice pět dílů, ale pátá kniha je prequel vyprávějící příběh Hardina předtím než potkal Tessu. V novém filmu se dějově spíš ocitáme za čtvrtým filmem, jelikož Hardin má problém se psaním svého románu. Proto se vydává do Itálie, aby si pročistil hlavu. Neustále se totiž vrací k tomu, že to s Tessou nevyšlo a že to jen tak vzdali…

Jak dopadne osudová láska Hardina a Tessy?

Hardin a Tessa žijí každý sám v odloučení. Spalující a intenzívní láska, která se zdála být nekonečná a pevná, je v troskách. Hardin utápí žal v alkoholu a díky Tessině zdrcujícím odchodu trpí blokem při psaní druhé knihy. V temných chvílích svého života se rozhodne zúčtovat s minulostí.

Vydává se do Portugalska, aby našel dívku, se kterou kdysi chodil a ke které se zachoval strašně. Potřebuje dojít odpuštění a najít sám sebe. Potřebuje se vyrovnat se svými chybami, aby se pokusil svou osudovou lásku Tessu získat zpět. Bude ho chtít ale Tessa vůbec ještě vidět? A jak by takové setkání mohlo dopadnout?

After: Odloučení má českou premiéru 21. září a opět ve filmu uvidíme Hero Fiennese Tiffina, Josephine Langford, Stephena Moyera, Louise Lombard, Mimi Keene, Coru Kirk, Rosu Escoda, Paula S. Traceyho a Jessicu Webber.

Zdroj informací a obrázků: BontonFilm.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge