Advokát se vrací na Netflix s druhou řadou

Knihy Novinky Seriály

Seriál natočený podle knižní předlohy Michaela Connellyho se vrací, druhá část druhé řady se objeví v sprnu.

Pokud máte rádi zajímavé a napínavé detektivní seriály z prostředí advokátních kanceláří, rozhodně si nenechte ujít seriál Advokát, který se na oblíbenou streamovací platformu vrátil 6. července a 3. srpna bude pokračovat dalšími díly.

Největší frajer mezi právníky z Los Angeles je zpátky! I ve druhé řadě seriálu Advokát provozuje nenapravitelný idealista Mickey Haller (Manuel Garcia-Rulfo) praxi ze zadního sedadla svého lincolnu a nedělá rozdíly mezi velkými a malými případy.

Seriál je inspirovaný románovými bestsellery úspěšného spisovatele Michaela Connellyho a druhá řada vznikla podle čtvrté knihy ze série o případech Mickeyho Hallera nazvané Pátý svědek. Nejde o první adaptaci úspěšného advokátka, protože v roce 2011 jsme se dočkali filmové verze s Matthewem McConaugheym v hlavní roli. Toho si tenkrát do role vyhlídl samotný autor, a to díky jeho vedlejší roli ve filmu Tropická bouře.

První díl knižní série v českém překladu vyšel v roce 2006 u nakladatelství Domino s názvem Advokát. Nová edice pak začala vycházet minulý rok u Slovartu pod názvem Obhájce. Druhý díl Rozsudek ráže 9 se dočkal rovnou dvou vydání, kdy na paperbacku najdeme fotku právě ze seriálu. Třetí díl se jmenuje Zrušený rozsudek a čtvrtý díl s názvem Pátý svědek vyjde koncem července tohoto roku.

Zdroj informací a obrázků: Netflix.com/tudum

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge