Červená, bílá a královsky modrá už v srpnu na Prime Video

Filmy Knihy Novinky

Oblíbená kniha Casey McQuiston se brzy objeví ve svém filmovém zpracování na streamovací platformě Amazonu.

Alex Claremont-Diaz, syn prezidenta Spojených států, a britský princ Henry mají mnoho společného: ohromující dobrý vzhled, nepopiratelné charisma, mezinárodní popularitu… a totální pohrdání jedním druhým. Jejich dlouhotrvající spor, oddělený oceánem, nebyl ve skutečnosti problémem, dokud se katastrofální – a velmi veřejná – hádka na královské události nestala bulvární potravou a vrazila potenciální klín do americko-britských vztahů v nejhorší možnou chvíli.

Když přejdou do režimu krizové komunikace, jejich rodiny a manipulátoři přinutí oba soupeře k zinscenovanému „příměří“. Ale když se ledový vztah Alexe a Henryho nečekaně začne rozmrazovat v nezávazné přátelství, třenice, které mezi nimi panovaly, zažehnou něco hlubšího, než kdy čekali.

Už 11. srpna tak na Prime Video dorazí snímek s Taylorem Zakhar Perezem a Nicholasem Galitzinem v hlavních rolích. Oba jsme už mohli vidět ve filmech na Netflixu. Perez se objevil ve Stánku s polibky a Galitzine ve Zranitelných srdcích.

Kromě nich se ve filmu objeví také Sarah Shahi, Uma Thurman, Ellie Bamber, Stephen Fry, Clifton Collins Jr., Rachel Hilson, Juan Castano, Sharon D. Clarke, Aneesh Sheth, Donald Sage Mackay, Denisa Jahlová, Helen Minassian a Miruna-Bianca Teodoru. Za scénářem i režií stojí Matthew López. Knižní předloha vyšla v roce 2019 a rázem se stala čtenářsky velmi oblíbenou. V českém překladu vyšla u nakladatelství Yoli v roce 2020.

Zdroj informací a obrázků: Twitter.com/RWRBonPrime, Eonline.com, Tvline.com, Seventeen.com

1 thought on “Červená, bílá a královsky modrá už v srpnu na Prime Video

  1. Doporučila bych příště přečíst správně anotaci. Alex je syn prezidentky, ne prezidenta Spojených států. Kolem toho, že je první ženou na této pozici, se točí významná část dějové linky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge