Seriál Láska a smrt dorazí koncem dubna

Knihy Novinky Seriály

Už loni jsme vás informovali o tom, že se můžeme těšit na true-crime seriál s Elizabeth Olsen v hlavní roli. Teď tu máme i první ukázku.

https://youtu.be/AvVyz1k2B6M

V Lásce a smrti si  Olsen zahraje texaskou hospodyňku Candy Montgomery v příběhu inspirovaném knihou Johna Blooma a Jima Atkinsona z roku 1984 nazvanou Evidence of Love: A True Story of Passion and Death in the Suburbs a také sbírkou článků z Texas Monthly (Love & Death in Silicon Prairie, Part I & II). Candy si začala románek s Gorem, manželem její kamarádky a spolučlenky Betty. Pak, v pátek 13. června 1980, je v její krví nasáklé technické místnosti objeveno Bettyino tělo se 41 ranami sekerou. Ačkoliv se Candy u soudu k činu přiznala, byla nakonec zproštěna viny.

Je to temná stránka amerického snu,“ řekla režisérka Lesli Linka Glatter. „Tady je mladá žena, která se vdává ve 20 letech a udělala všechno správně: Má děti, má rodinu, ale má díru v psychice, která je míli široká, a dělá velmi špatné rozhodnutí, jak ji vyplnit. Seriál se dívá na něco, čím ženy, a myslím, že muži, prošli jako produkty své doby,“ dodala. „Nebudou vést dialog o tom, co se děje, ale mezi veřejným a soukromým člověkem a pocitem prázdnoty je hluboký rozpor.

Šestidílný seriál má premiéru stanovenou na 27. dubna a dočkáme se jej tako u nás na HBO MAX. Kromě Olsen v seriálu uvidíme Fabiolu Andújar, Amelii Dallimore, Harper Heath, Olivii Grace Applegate, Aarona Jaye Romea, Richarda C. Jonese, Beth Broderick, Drewa Waterse a Veronicu Berry.

Zdroj informací a obrázků: EW.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge