Seriál Wednesday byl obnoven pro druhou sezónu

Komiksy Novinky Seriály

Tak dlouho jsme na tuto zprávu čekali a konečně je to potvrzeno. Budou další díly!

Nejočekávanější seriál loňského roku bořil žebříčky sledovanosti, ale až do včerejšího dne nebylo jisté, jestli se dočkáme pokračování. Netflix na svém oficiálním blogu Tudum potvrdil, že další řada rozhodně bude.

Nemůžeme se dočkat, až se po hlavě ponoříme do další sezóny a prozkoumáme strašidelný, strašidelný svět Nevermore,“ řekli Tudum exkluzivně tvůrci první série Miles Millar a Alfred Gough. „Musíme se jen ujistit, že Wednesday tentokrát nevypustila bazén.

Osmidílná první řada dokázala udržet křehkou rovnováhu nadpřirozeného tajemství a dramatu typického pro střední školu. Přestože se seriál více točil okolo Wednesday než aby se soustředil na celou rodinu Addamsových, herci, kteří je ztvárnili, vytvořili dokonalý obraz a nikdy nenechali diváky na pochybách, že rodině na sobě skutečně záleží. Což je aspekt, který je v každé adaptaci Addamsových naprosto nezbytný.

Zatím není jisté, jestli se i v druhé sérii potkáme se všemi postavami z té první (tedy minimálně s těmi živými) a jakým směrem se bude příběh ubírat. Ovšem poslední minuty první řady ukazují, že rozhodně není vše vyřešeno.

Zdroj informací a obrázků: Netflix.com/tudum, Nerdist.com, NerdsAndBeyond.com, Collider.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge