Harry Styles v romantickém dramatu Můj policista

Filmy Knihy Novinky

Styles je známý hlavně díky své hudební kariéře, ale v po roli v Dunkerku a menší roličce v Eternal, se objeví ve filmové adaptaci knihy Bethan Roberts.

Marion a Tom se poznají v 50. letech v Brightonu. Učí ji plavat, jemně ji ve vodě nadnáší ve stínu slavného městského mola a Marion se zamiluje. Je přesvědčená, že pro fungování jejich vztahu to bude stačit. O několik let později potkává Tom poblíž brightonského muzea Patricka.

Patrick je okouzlen a otevírá Tomovi bránu do nového, okouzlujícího, sofistikovaného světa umění, cestování a krásy. Tom je policista a v této době je pro něj bezpečnější oženit se s Marion a s Patrickem se setkávat tajně. Oba milenci se o něj musí dělit, dokud to jednoho z nich nezlomí.

V tomto sugestivním portrétu Anglie 50. let Bethan Roberts znovu představuje skutečný milostný trojúhelník policisty Boba Buckinghama, jeho ženy a spisovatele E. M. Forstera. Je to hluboce procítěný příběh o vášnivé vytrvalosti lásky a o zkáze, kterou způsobuje represivní společnost.

V roli Toma uvidíme Stylese, jeho manželku Marion hraje Emma Corin, která se proslavila hlavně rolí mladé Diany v seriálu Koruna, Patrika si zahraje David Dawson. Režie se ujal Michael Grandage. Film by měl jít do kin v zahraničí 21. října, později se má 4. listopadu objevit na Prime Video. Knižní předloha by u nakladatelství Ikar měla vyjít už 17. června.

Zatím byly zveřejněny dvě fotografie:

A nově také teaser trailer:

Zdroj informací a obrázků: NerdsAndBeyond.com, Deadline.com, DatabazeKnih.cz, Jota.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge