Další fotky k nové sérii Her o trůny

Knihy Novinky Seriály

Premiéra předposlední řady oblíbeného krvelačného seriálu na motivy knižní série George R.R. Martina se kvapem blíží a tak tu máme další ochutnávku toho, co nás čeká a nemine.

Není to sice tak dávno, co jsme vám ukázali poslední pořádnou dávku fotek a taky první trailer, ale jestli se nových dílů nemůžete dočkat stejně jako my, určitě budete chtít tychle fotky vidět. Je jich sice jen 7 – 3 ze seriálů, 4 z natáčení – ale i tak stojí za to. Hlavně ta, kde Daenerys likviduje armádu díky svému drakovi.

Seriál si odbude svou preiéru 16, července na televizní stanici HBO. Kromě toho se fanoušci letos dočkají také nové knihy ze světa Písně ledu a ohně.

The Book of Swords (Kniha mečů) měla vyjít 10. října tohoto roku, ve které bude patnáct povídek ze světa Písně ledu a ohně. Žádný popis této knihy zatím nebyl odhalen, ale fanoušci si myslí, že těchto patnáct povídek bude mít něco společného s rodem Targaryenů a jeho minulostí.

Sám autor prozradil, že součástí jeho nové knihy bude povídka The Sons of the Dragon (Synové draka), kterou napsal během psaní Světa ledu a ohně. Příběh bude vyprávět o králích Aenysovi I. a Maegorovi I.

Zdroj informací a obrázků: EW.com, Edna.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge