Zloba se dočká pokračování

Filmy Knihy Novinky

Pokud se vám líbil jiný pohled na oblíbenou pohádku o Šípkové Růžence, máme pro vás dobrou zprávu. Maleficent bude mít pokračování.

Když před třemi lety do kin dorazila dlouho očekávaná verze královny Zloby (v angličtině Maleficent), nikdo netušil, jakého úspěchu se u diváků dočká. Angelina Jolie svou postavu zahrála bravurně a i když se poslední roky věnovala spíše režírování, prohlásila, že by se ke hraní zase ráda vrátila. A její volba padla právě na pokračování Zloby.

Snímek Zloba – Královna černé magie vypráví dosud nezpracovaný příběh legendární zlé královny z klasického snímku společnosti Disney Šípková Růženka z roku 1959, a seznamuje diváky s její zradou, která nakonec způsobila, že se její kdysi čisté srdce proměnilo v kámen.

Královna Zloba, hnaná touhou po pomstě a urputnou snahou udržet si trůn, uvrhne na novorozenou dcerku lidského krále, Auroru, krutou kletbu. Jak princezna roste, ocitá se přímo v samém středu narůstajícího konfliktu mezi lesním královstvím, které si zamilovala, a lidským královstvím, ze kterého pochází. Zloba si uvědomuje, že princezna může být klíčem k míru mezi oběma říšemi a je tak nucena k nemilosrdným činům, které oba světy navždy změní.

Čemu se ovšem bude věnovat pokračování není ještě jisté. Po událostech prvního dílu se totiž zdá být všechno tak nějak uzavřené, ačkoliv Disney si určitě najde způsob, jak na děj prvního filmu navázat.

Zdroj informací a obrázků: Hypable.com, HollywoodReporter.com, CSFd.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge