Zaklínač skončí pátou sérií

Knihy Novinky Seriály

Epický fantasy seriál byl obnoven pro pátou a poslední sezónu, zatímco se rozjely práce na čtvrté řadě.

Ve Velké Británii právě začaly práce na nejnovější sérii Zaklínače. Navíc bylo potvrzeno, že se bude natáčet společně s poslední sérií a dokončí tak adaptaci knih Andrzeje Sapkowského.

S obrovskou hrdostí začínáme natáčet naši předposlední sezónu Zaklínače s hvězdným obsazením, včetně několika vzrušujících nových přídavků, v čele s Liamem Hemsworthem jako Geraltem z Rivie,“ řekl tvůrce a showrunner Lauren Schmidt Hissrich. „Jsme nadšeni, že můžeme knihy Andrzeje Sapkowského dovést k epickému a uspokojivému závěru. Nebyla by to naše show, kdybychom neposunuli naši rodinu postav na jejich absolutní limit – zůstaňte naladěni, abyste viděli, jak příběh skončí.

Čtvrtá a pátá série se budou týkat tří zbývajících Sapkowského knih: Křest ohněm, Věž vlaštovky a Paní jezera. Jak Hissrich zmínil, Liam Hemsworth přebírá roli Geralta od Henryho Cavilla, který tuto postavu ztvárnil v prvních třech sezónách.

Hemsworth je z tohoto nového dobrodružství nadšený. „Jako fanoušek Zaklínače jsem nad měsícem ohledně příležitosti hrát Geralta z Rivie,“ uvedl. „Henry Cavill byl neuvěřitelný Geralt a jsem poctěn, že mi předává otěže a umožňuje mi chopit se ostří Bílého vlka pro další kapitolu jeho dobrodružství. Henry, jsem tvůj fanoušek už léta a inspirovalo mě, co jsi přinesl této milované postavě. Možná budu muset naplnit nějaké velké boty, ale jsem opravdu nadšený, že vstoupím do světa Zaklínače.

Zdroj informací a obrázků: Netflix.com/tudum, Variety.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge