První trailer na Mothers‘ Instinct

Filmy Knihy Novinky

Tento rok se do zahraničních kin remake psychologického dramatu Olivier Masset-Depasse s Anne Hathaway a Jessicou Chastain v hlavních rolích.

Film je založen na románu Barbary Abel a vypráví o přátelství dvou žen, které se navždy změní po smrtelné nehodě. Hathaway v rozhovoru pro Vogue Hong Kong prozradila, že její role v thrilleru je zatím její „nejtěžší“, což jen přidává na očekávání.

Alice (Jessica Chastain) a Celine (Anne Hathaway) žijí tradičním životním stylem s úspěšnými manžely a syny stejného věku. Dokonalá životní harmonie je náhle rozbita po tragické nehodě. Vina, podezření a paranoia se spojí, aby rozpletly jejich sesterské pouto a odkryly tak temnější stránku mateřské lásky.

Kniha Barbary Abel se své filmové adpatace dočkala už v roce 2018. Belgický snímek s názvem Duelles režíroval Olivier Masset-Depasse, který se měl původně chopit i americké verze, ale nakonec se režie ujal Benoît Delhomme. V hlavních rolích verze z roku 2018 se objevily herečky Veerle Baetens a Anne Coesens. Americká verze se začala natáčet v roce 2022 a premiéra je ohlášená na letošní rok, jen ještě nebylo upřesněno datum. O české premiéře se zatím vůbec neví.

Zdroj informací a obrázků: Collider.com, IMDb.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge