První teaser na druhou sérii Srdcerváčů

Komiksy Novinky Seriály

Seriál natočený podle oblíbených komiksů Alice Oseman si na Netflixu našla řada fanoušků. Druhá řada dorazí začátkem srpna.

Nick a Charlie procházejí jejich novým vztahem, Tara (Corinna Brown) a Darcy (Kizzy Edgell) čelí nepředvídaným výzvám a Tao (William Gao) a Elle (Yasmin Finney) řeší, jestli mohou být někdy víc než jen přátelé. Se zkouškami na obzoru, školním výletem do Paříže a plánovaným maturitním plesem toho má gang hodně, cov další etapě života, lásky a přátelství zvládnout.

Srdcerváči jsou  stále seriálem o zkoumání skutečných a vážných problémů, které mohou být temné. Vždy se ale smaží vidět naději. „Z hlediska psaní toho může být opravdu obtížné dosáhnout, aniž by to bylo příliš temné nebo aniž byste přelétali temnější prvky příběhu. Ale snaha o tuto rovnováhu je smyslem Heartstopperu,“ řekla autorka.

Pro druhou sezónu se vracejí Chetna Pandya, Fisayo Akinade, Alan Turkington a Olivia Colman. Přidají se k hlavním představitelům Kit Connor, Joe Locke, Yasmin Finney, William Gao, Corinna Brown, Kizzy Edgell, Sebastian Croft, Tobie Donovan, Rhea Norwood, Cormac Hyde-Corrin a Jenny Walser.

Původní obsazení seriálu doplnily nové tváře. Bel Priestley bude hrát Naomi a Ash Self se objeví jako Felix, oba hrají nové přátele Elle. Thibault de Montalembert si zahraje Nickova otce. Tito tři herci se připojí k dříve oznámeným nováčkům Leile Khan jako Higgsově studentce Sahar Zahid, Jack Barton bude Nickův starší bratr David Nelson, Nima Taleghani se objeví jako učitel Truham Pan Farouk a Bradley Riches (který hrál studenta v sezóně 1) se vrátí jako student Truham James McEwan. Druhá řada o osmi epizodách dorazí na Netflix už 3. srpna.

Zdroj informací a obrázků: Netflix.com/tudum

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge