Na co se můžeme těšit v druhé řadě Wednesday?

Komiksy Novinky Seriály

Už dávno není žádným tajemstvím, že úspěšný seriál Tima Burtona se na Netflixu rozhodli prodloužit pro druhou sezónu. Zatím ale není úplně jasné, o čem vlastně bude.

Wednesday Addams (Jenna Ortega) prošla pořádnou ždímačkou. Pronásledovala ji krvežíznivá příšera. Její róba Rave’N byla zničena červenou barvou. (Normáci se ani nemohli dočkat skutečné krve?) A ona musela čelit té nejděsivější hrozbě ze všech: ostatním dospívajícím. Ale pomalu to začíná vypadat dobře…

Podle videa, v němž herci diskutují nad několika teoriemi fanoušků o tom, co se vlastně v druhé řadě bude dít, víme jistojistě alespoň jednu věc. Objeví se někdo další z Addamsovic rodiny. Kdo to ale bude? To prý neví ani samotní herci.

Osmidílná první řada dokázala udržet křehkou rovnováhu nadpřirozeného tajemství a dramatu typického pro střední školu. Přestože se seriál více točil okolo Wednesday než aby se soustředil na celou rodinu Addamsových, herci, kteří je ztvárnili, vytvořili dokonalý obraz a nikdy nenechali diváky na pochybách, že rodině na sobě skutečně záleží. Což je aspekt, který je v každé adaptaci Addamsových naprosto nezbytný.

Seriál překonal rekord Netflixu v počtu hodin sledovaných za jediný týden… a to rovnou dvakrát. Za první týden to bylo 341,23 milionu zhlédnutých hodin, ve svém druhém týdnu pak 411,29 milionu zhlédnutých hodin. A přestože Wednesday sama nenávidí sociální média (nebo cokoli sociálního, opravdu), #WednesdayAddams je hvězdou na TikToku a nashromáždila více než 22 miliard zhlédnutí – s miliony TikTokkers, kteří chtějí napodobit také její vzhled a make-up.

Zdroj informací a obrázků: Netflix.com/tudum

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge