Seriál TY byl obnoven pro třetí sérii

Knihy Novinky Seriály

Seriál podle Caroline Kepnes bude pokračovat i v roce 2021, což je skvělá zpráva pro všechny, kteří po druhé sérii rozhoně potřebují pokračování.

Zatímco první a druhá řada seriálu TY (YOU) vycházela z knih TY a Skrytá těla, třetí knihu autorka teprve dokončuje, takže není jasné, jestli bude i třetí série vycházet z knižní předlohy. Dočkáme se dalších deseti epizod a produkce se opět ujmou Sera Gamble a Greg Berlanti.

V první řadě jsme se seznámili s Joem, který se zamiloval do Guinevery Beckové. Ta dívka totiž byla zosobněním všeho, co kdy chtěl: krásná, chytrá a měla v sobě více sexuální přitažlivosti než jeho nejdivočejší sny. Kvůli ní by třeba vraždil, jen aby ji získal.

Když v následujících dnech její svět rozmetala série velmi nešťastných a dosti podivných náhod, byl Joe jediný, kdo jí nabídnul pomoc a útěchu. Ale to není zdaleka všechno, co byl své vyvolené připraven poskytnout! Byl s ní i ve chvílích, kdy to jeho vyvolená netušila. Opravdová láska bolí, to už Joe pochopil… a bohužel také Beck.

V druhé řadě jsme se pak s Joem podívali do LA, kam následoval dívku, do níž se zamiloval po Beck. Dřív, než ji totiž stačil požádat o ruku, dívka zrádně zmizela a zanechala po sobě jen několik mlhavých stop. Touha najít zrádkyni a pomstít se jí za způsobené příkoří byla ale silnější, a tak se Joe brzy ocitl v mučivé přítomnosti podivných existencí, kterých je LA plné.

Jedna osoba se však z tohoto panoptika vymykala: chytrá, krásná a bohatá Love Quinnová. Možná by se mohla stát Joeovou vstupenkou do světa vyvolených. Možná by mohl díky ní překonat svou smutnou minulost. Ale možná je Love jen další dočasnou zastávkou na Joeově namáhavé cestě k nalezení té pravé. Tohle nikdo neví. Nejspíše ani Joe…

Třetí řada by se měla na Netflixu objevit někdy příští rok a tentokrát bychom se měli dočkat nejen Penna Badgleyho v hlavní roli Joea, ale po odhalení v druhé řadě také Victorie Pedretti jako Love.

Zdroj informací a obrázků: Hypable.com, EW.com, DatabazeKnih.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge