Seriál Good Omens se vrátí už v létě

Knihy Novinky Seriály

Seriál natočený podle knihy Dobrá znamení si získal řadu fanoušků a ačkoliv to vypadalo, že pokraočvání nebude, v létě se na Prime Video dočkáme druhé série.

První série se soustředila na blíží se konec světa. Armády Dobra a Zla se shromáždily, vynořila se Atlantida, všude to vře, čtyři jezdci apokalypsy jsou připraveni vyjet. Vše se zdá být předurčeno ke svému konci.

Anděl Aziraphal a démon Crowleyžijí na Zemi mezi smrtelníky již od Počátku a za tu dobu si na svůj životní styl zvykli, tedy zpráva o blížícím se Konci je příliš nepotěší. Kdyby jen nezašantročili nově zrozeného Antikrista, pak by možná ještě byl čas zvrátit Osud…

Druhá série má oficiální premiéru 28. července a měla by mít 6 epizod. Do hlavních rolí se vrací oblíbení David Tennant a Michael Sheen, opět si zahrají démona Crowleyho a anděla Aziraphala. Dále uvidíme Jona Hamma jako archanděla Gabriela, Doonu Mackichan jako archanděla Michaela a Glorii Obianyo jako archanděla Uriela.

Hrstka herců z první sezóny se vrací, ale hraje různé postavy jako Miranda Richardson, která původně hrála jasnovidku Madame Tracy, ale nyní hraje démona jménem Shax, a Maggie Service a Nina Sosanya, které v první sezóně hrály jeptišky, ale nyní hrají majitelky sousedních podniků.

V této sezóně se k obsazení připojí Quelin Sepulveda jako odvážný a naivní anděl Muriel, Liz Carr jako anděl Saraqael a Shelly Conn jako nová tvář démona Beelzebuba (konflikty v plánování zabránily návratu Anny Maxwell Martinové, která roli vytvořila).

Na seriálu se i tentokrát podílel jako producent a tvůrc Neil Gaiman. Protože neexistuje žádné knižní pokračování, vlastně toho o ději druhé řady moc nevíme. Gaiman a režisér Douglas Mackinnon tajně odhalili malou část informací během loňského panelu Comic Con v New Yorku. Podle všeho se například dozvíme něco nového o Jane Austen, co by nás dřív rozhodně nenapadlo.

Zdroj informací a obrázků: Collider.com, CSFd.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge