První trailer na seriálové zpracování knihy Velká cesta k sobě samému

Knihy Novinky Seriály

Seriál je natočen podle bestsellerové sbírky Cheryl Strayed a premiérově se na Hulu objeví už 7. dubna.

Příběh sleduje Clare (Kathryn Hahn), spisovatelku, která se stává uznávanou publicistkou, zatímco její vlastní život se rozpadá. Když Clare poprvé potkáme, její manželství s manželem Dannym sotva pokulhává, její dospívající dcera Rae ji odstrkuje a její kdysi slibná spisovatelská kariéra neexistuje. Takže když ji starý spisovatel požádá, aby převzala funkci komentátorky rad Dear Sugar, myslí si, že nemá co komu radit.

Poté, co se však Clare neochotně chopila pláště Sugar, se Clarein život rozvine ve složité struktuře paměti, prozkoumá své nejdůležitější okamžiky od dětství až po současnost a vyhloubí krásu, boj a humor v jejích nezahojených ranách. Prostřednictvím Sugar vytváří Clare mast pro své čtenáře – a pro sebe – aby nám ukázala, že nejsme mimo záchranu, že naše příběhy nás nakonec mohou zachránit. A možná nás přivede zpátky domů.

Postava Clare je založena na osobních zkušenostech Strayed, když pracovala jako sloupkařkach v The Rumpus. Do knižní předlohy tak shromáždila své sloupky, které uveřejňovala v novinách pod pseudonymem Sugar a v nichž radila lidem s nejrůznějšími osobními problémy. Kromě Hahn v osmidílné sérii uvidíme Quentina Plaira, Tanzyn Crawford, Merritt Wever, Owena Paintera, Elizabeth Hinkler a Michaelu Watkins.

Nejde o první adaptaci Strayediny knihy. Už v roce 2014 se objevil úspěšný film Divočina s Reese Witherspoon v hlavní roli. Seriály z tvorby Hulu se časem objevují také na streamovací platformě Disney+, takže se nejspíš seriálu dočkáme také u nás.

Zdroj informací a obrázků: Collider.com, DatabazeKnih.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge