Nový trailer na Konzultanta je tady

Knihy Novinky Seriály

Prime Video přichází s dalším napínavým seriálem, který se objeví už 24. února.

Setkáváme se s Regusem Patoffem (Christopher Waltz), drze bezohledným novým konzultantem špičkové herní společnosti založené na aplikacích s názvem CompWare. Po zjevné sebevraždě jejich generálního ředitele se společnost dostane do rukou Patoffa, který má velmi zvláštní způsob zacházení s věcmi.

Hned ze začátku nařídí všem zaměstnancům pracujícím z domova, aby do hodiny přišli do kanceláře nebo přijdou o práci, a vyškrtne milovaného zaměstnance ze seznamu poté, co se mu prostě nelíbí jeho vůně. Patoff se zdá znepokojivě chladný, klidný a uzavřený, ale pod povrchem se skrývá neklid, který se může ukázat jako smrtící. Poté, co se zaměstnanci trochu pohrabou, zjistí, že jejich nový dočasný šéf nemusí být tím, kým říká, že je, a přivádí je na rychlokurz s katastrofou a bojem o život.

Spolu s Waltzem v seriálu uvidíme Brittany O’Grady, Nat Wolff, Aimee Carrero, Michael Charles Vaccaro a Sloane Avery. Seriál je založen na stejnojmenné knize Bentleye Littleho a oficiální premiéru má už 24. února.

Zdroj informací a obrázků: Collider.com, Press.AmazonStudios.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge