Seriálový Wolf Pack dorazí už za 11 dní

Knihy Novinky Seriály

Vypadá to, že vlkodlaci budou opět brzy v kurzu, už 26. ledna na Paramount+ totiž dorazí seriálová adaptace knih Eda Van Belkoma.

Osmidílný seriál sleduje skupinu teenagerů, kterým se životy navždy změní, když kalifornský požár probudí děsivé nadpřirozené stvoření. Brzy spojí síly, aby přišli na kloub tajemství, které je spojuje: kousnutí vlkodlakem. V hlavních rolích uvidíme Sarah Michelle Gellar, Rodrigo Santoro, Armani Jackson, Bella Shepard, Chloe Rose Robertson a Tyler Lawrence Gray.

https://youtu.be/7vwYYmEd3J8

Nejnovější trailer ukazuje školní autobus, který musí zastavit, protože lesní požáry zachvátily jantarově zahalený les. Když se vzduch ponoří do kouře, smečka tvorů zoufale prchá ze scény, než zaútočí na studenty. Když se jeden student vynoří z mlhy pokrytý krví a rychle se pokouší varovat svého přítele, že „tam venku něco je“, než ho odříznou a vtáhnou zpět do kouře – nikde ho nevidí. Téměř okamžitě poté jsou dva vyděšení teenageři přistiženi, jak znepokojivě zírají do dálky, pravděpodobně chvíli předtím, než je napadne tajemné stvoření. Teenageři propadají panice kvůli jejich drastickým proměnám včetně tesáků, zářících očí a zabijáckých drápů.

To vše se děje ve chvíli, kdy se vyšetřovatelka žhářství Kirsten Ramsey (Sarah Michelle Gellar) spřátelí se šerifem Garrettem Briggsem (Rodrigo Santoro), když se snaží ulovit některého z teenagerů ve školním autobuse. Kirstenino přesvědčení, že to rozhodně není „sedm stop vysoké monstrum“, je divoce otřeseno, když ona a šerif narazí na krví nasáklé stopy a nakonec zaslechnou řev tak silný, že může patřit jen jednomu tvorovi. V závěrečné sekvenci je slyšet jeden z náctiletých, jak říká šerifovi, že „nikdy předtím nic nezabili“, na což záhadně odpoví „nikdy předtím jsi neměl smečku“. I když je šerif s Kristen určitě přátelský, je jasné, že ví víc, než prozrazuje, ale jestli je lovec vlkodlaků nebo ochránce, se zatím neví.

Možná se seriálu dočkáme také u nás, jelikož Paramount+ je součástí streamovací platformy SkyShowtime, která by se na našem trhu měla objevit během února tohoto roku. Součástí je také Peacock, na kterém zase nedávno běžela seriálová Vampýrská akademie. Zatím ale není jasné, jestli se dočkáme i druhé série.


Zdroj informací a obrázků: Collider.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge