Příběh věčné lásky odvypráví seriál Od nuly

Filmy Knihy Novinky

Už v říjnu se na Netflixu objeví seriálová adaptace inspirovaná slavným memoárem a bestsellerem New York Times.

https://youtu.be/QAnHCmpYGMo

Od nuly je mezikulturní milostný příběh, který sleduje Amahle „Amy“ Wheeler (hraje Zoe Saldaña), americkou studentku studující v zahraničí v Itálii, když se setká a zamiluje se do Lina (hraje Eugenio Mastrandrea), sicilského kuchaře. Jejich bouřlivá romance čelí mnoha nepředvídatelným výzvám, včetně jejich velmi odlišného kulturního pozadí.

Věrná skutečnému životu, je prodchnuta lehkostí a chvílemi humoru spolu s těmi vážnějšími. Když Lino čelí nepředstavitelným zdravotním problémům a budoucnost páru je ohrožena, jejich dvě rodiny se spojí, aby vytvořily širší rodinu, jakou si nedokázali představit. To dokazuje, že láska překračuje všechny hranice.

Limitovaná série vychází z knižní předlohy Tembi Locke, která se dostala v zahraničí do širší vědomosti díky Reese Whiterspoon, jelikož si knihu vybrala k četbě v rámci svého Čtenářského klubu. Na produkci se tak podílí její produkční společnost Hello Sunshine i samotná autorka. V seriálu také uvidíme Keitha Davida, Danielle Deadwyler, Kellitu Smith a Judith Scott. Seriál má premiéru 21. října.

Zdroj informací a obrázků: Netflix.com/tudum, GoodReads.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge