Trailer na seriálovou adaptaci Tell Me Lies

Knihy Novinky Seriály

Streamovací platforma Hulu, která spadá pod Disneyho, přichází se zajímavým seriálem natočeným podle knižní předlohy Caroly Lovering.

Lucy Albright se ocitá daleko od svého rodného Long Islandu, když přijíždí do kampusu své malé kalifornské vysoké školy. Je šťastná, že je stovky mil od své matky, které nikdy neodpustila akt zrady v pubertě. Lucy přijímá vysokoškolský život a vše, co může nabídnout – nové přátele, divoké večírky, podnětné hodiny. A pak potká Stephena DeMarca. Okouzlující. Přitažlivý. Složitý. Zničující.

Sebevědomý Stephen v Lucy vidí něco, co nikdo jiný nemá, a ona se rychle nechá svést touto vizí sebe sama a pocitem možnosti, kterou jí jeho pozornost přináší. Mezitím je Stephen odhodlán zapomenout na incident pohřbený v jeho minulosti, jenž by ho mohl zničit, pokud by byl odhalen, a jeho cílevědomá touha po úspěchu se vztahuje k vítězství a udržení Lucyina srdce.

V Tell Me Lies hrají Grace Van Patten, Jackson White, Catherine Missal, Spencer House, Sonia Mena, Branden Cook, Benjamin Wadsworth, Kennedy McMann a Alicia Crowder. Psychologický thriller sleduje sleduje postavy během osmi let, jak zvraty v jejich vztahu mění životy všech kolem nich. Celkově by měl mít 10 epizod, premiéra je stanovena na 7. září. Vzhledem k tomu, že se seriály Hulu objevují i na platformě Disney+, která je u nás již dostupná, možná se seriál časem objeví i tam.

Zdroj informací a obrázků: Collider.com, NerdsAndBeyond.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge