Brumbálova tajemství jsou už na HBO MAX

Filmy Knihy Novinky

Není to tak dávno, co se v kinech objevil třetí filmový díl Fantastických zvířat, od včerejšího dne si jej můžete užít také v pohodlí domova na streamovací platformě.

Profesor Albus Brumbál ví, že mocný temný kouzelník Gellert Grindelwald je na cestě převzít moc nad kouzelnickým světem.

Protože není schopen ho zastavit sám, pověří magizoologa Mloka Scamandera, aby vedl neohrožený tým kouzelníků, čarodějek a jednoho chrabrého mudlovského pekaře na nebezpečné misi, kde potkají stará i nová fantastická zvířata a střetnou se s rostoucí armádou Grindelwaldových následovníků.

Ale jak dlouho bude moci Brumbál zůstat stranou, když jsou sázky tak vysoko?

Ačkoliv jsme na třetí film čekali poměrně dlouho a natáčení provázely problémy v podobě herecké náhrady černokněžníka Grindelwalda, nakonec jsme se jej přece jen dočkali. Ovšem reakce byly smíšené. Některé recenze film vyzdvihovali s tím, že je příjemnou vzpruhou po mdlém druhém díle, jiní naopak předvídají velký úpadek celé série.

Od zahraničních kritiků získal film na Rotten Tomatoes k dnešnímu dni pouze 47 %, přitom od fanoušků naopak pěkných 83 %. I hodnocení na našem domácím ČSFD má pouze 63 %, kasovní trhák to celosvětově také moc nebyl. Dočkáme se tedy dalších dvou plánovaných filmů? Uvidíme, oficiální zprávy zatím s pěti filmy počítají, ale vše se ještě může změnit. Udělejte si názor sami.

Zdroj informací a obrázků: CSFd.cz, Facebook.com/HBOMaxCesko, IndianExpress.com, RottenTomatoes.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge