Autorské duo Christina Lauren ozmánilo poslední díl série Božský bastard

Knihy Novinky

Možná jste už o sérii slyšeli, možná taky ne, vězte ovšem, že jde o sérii, která původně vznikla jako fanfikce na Stmívání (ano, jako většina novodobých eroťáren), ale brzy si čtenářů získala daleko víc. Mimo jiné pěknou řádku také u nás.

natisk_Bozsky bastard.inddKdyž autorská dvojice Christina Hobbs a Lauren Billings, píšící pod jménem Christina Lauren, před třemi lety předělala svou oblíbenou fanfikci na plnohodnotnou knihu a vydala ji, nebylo jisté, jestli se u čtenářů chytne. Božský bastard toho však dokázal daleko víc.

Nejen, že se v sérii vydaly ještě další tři knihy, ale také jsme dostali pět doplňujících novelek, v nichž jsme se se svými oblíbenými hrdiny mohli znovu setkat. Kromě této série, které jsme se zatím v češtině dočkali ve třech dílech a pevně doufáme, že uvidíme i ten čtvrtý, autorky přišly s jistým druhem spin-offové série jménem Divoká sezóna. I tu si můžeme díky nakladatelství JOTA vychutnat v češtině, zatím máme vydané dva díly, v originále jsou čtyři.

Takovou perličkou je třeba to, že se autorky velice pochvalně vyjadřovaly na adresu českých obálek Bastarda, které jsou podle nich ty nejvíce sexy, jaké mají. Vím to, protože jsem se s nimi loni setkala na jedné autogramiádě a můžu říct, že jsou obě ohromně sympatické. Kniha Božský bastard měl takový úspěch, že byla dokonce prodána filmová práva a podle posledních zpráv se pracuje na scénáři, který by se mohl nabídnout některému filmovému studiu. Přece jenom se teď zase probouzí k životu Padesát odstínů a je jedno, kolik malin dostali nebo ne, stejně si film velice hezky vydělal.

Všechno hezké ale jednou musí skončit a autorky včera ohlásily, že se se sérií Božský bastard definitivně rozloučí poslední, pátou knihou, kterou by rády vydaly ještě do konce tohoto roku. Ponese název Beautiful a dějově se bude týkat dalšího páru, Jensena, bratra Hanny, a Pippi, která se objevuje ve čtvrtém díle série. Ten zatím v češtině nemáme. V originále jde o Beautiful Secret a týká se Nialla, bratra Maxe Stelly z druhého dílu, a jeho kolegyně Ruby, která je právě kamarádkou Pippi. O co půjde a jestli to bude další hit, si budeme muset ještě počkat, konkrétně do 4.října 2016.

Beautiful

Zdroj informací a obrázků: Hypable.com GoodReads.com, JOTA.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge