Josephine Langford se objeví v adaptaci knihy After

Filmy Knihy Novinky

Ano, s adaptacemi young adult knih se opět roztrhl pytel a my se tak můžeme těšit (a možná i trochu bát), co všechno nás čeká. Tentokrát přišla na řadu série Anny Todd.

Autorka svou romanci začala uveřejňovat na knižním webu Wattpad (pod pseudonymem Imaginator 1D) a záhy se dostavil obrovský ohlas čtenářů, z nich mnoha fanoušků fanfikcí a populární hudební skupiny One Direction, jíž je příběh Tessy a Hardina volně inspirovaný. Netrvalo dlouho a oblíbená série, která se pyšní více než miliardou přečtení online, se dočkala i knižního vydání. Toho jsme se dočkali také u nás.

Tessa má všechno – žije v láskyplném prostředí s chápající matkou a má kluka svých snů, laskavého, milého, kterého jí závidí všechny kamarádky. Lepšího už si ani nemohla přát. Tessin pohodový život ale v okamžiku změní jediné setkání.

Hardin je pořádně drzý kluk, s nepřeslechnutelným, nafoukaným britským akcentem, sexy rozcuchem, tetováním a piercingem ve rtu. Tessa si nemůže pomoct – Hardin je zkrátka jiný než ostatní kluci, které poznala…

A to po všech stránkách – dovede být i pěkně krutý. Neměla by ho spíš nenávidět? Neměla by jím Tessa pohrdat? Jak to, že se od něj nemůže odpoutat? Nedokáže to – i přes všechny jeho chyby a prohřešky. Intenzivní vášnivou blízkost střídají neustálá Hardinova zmizení a výbuchy vzteku. Může takhle vůbec vypadat láska? Tessa sama nevěří, že by takový vztah mohl fungovat. Ale… jde odolat jeho polibku?

Jelikož se knižní série brzy stala bestsellerem, není divu, že si jí všimli také filmaři. Filmová práva byla prodána Paramount Pictures a producentem se stala Jennifer Gibgot, scénář sepsala Susan McMartin.

Do hlavní role Tess byla obsazena Josephine Langford (sestra Katherine Langford ze seriálu 13 Reasons Why) a Hardina si zahraje Hero Fiennes-Tiffin (synovec Josepha Fiennese a také mladá verze Voldemorta z Harryho Pottera). Ještě nebylo stanoveno datum premiéry, ale mělo by to být někdy v průběhu příštího roku.

Zdroj informací a obrázků: Variety.com, TheHollywoodReporter.com, Deadline.com, IMDb.com, KnizniKlub.cz

1 thought on “Josephine Langford se objeví v adaptaci knihy After

  1. Hero Fiennes-Tiffin je synovec nejen Josepha Fiennese, ale také Ralpha Fiennese, který hrál Voldemorta jehož mladší verzi hrál právě jeho synovec. 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge