Trailer na Královnu Šarlotu je tady

Knihy Novinky Seriály

Už 4. května na Netflix dorazí milostný příběh, který změnil celý svět.

Seriál Královna Šarlota: Příběh Bridgertonových vypráví příběh mladé královny v dobách před jejími skvělými parukami a úsilím odhalit identitu Lady Whistledown. Série se ponoří do velkého milostného příběhu Šarloty, krále Jiřího III. a do toho, jak podnítili společenský posun a vytvořili svět, který zdědily postavy v Bridgertonových.

Ačkoliv je původní seriál Bridgertonovi natočen podle oblíbené knižní série, Královna Šarlota svou knižní předlohu nemá. Ale 9. května by měla nově vyjít kniha Queen Charlotte, která bude vyprávět příběh oblíbené královny a jejího manžela.

V roce 1761, za slunečného dne v září, se král a královna poprvé setkali. Vzali se během několika hodin.

Charlotte z Mecklenburg-Strelitz, narozená jako německá princezna, byla krásná, svéhlavá a zuřivě inteligentní… nebyly to přesně ty vlastnosti, které britský dvůr hledal u manželky mladého krále Jiřího III. Ale její oheň a nezávislost byly přesně to, co potřebovala, protože George měl tajemství… tajemství s potenciálem otřást samotnými základy monarchie.

Charlotte vsazená do své nové role královské rodiny se musí naučit orientovat ve složité politice dvora… a přitom si střežit své srdce, protože se do krále zamiluje, i když ji odstrčí. Především se musí naučit vládnout a pochopit, že jí byla dána moc přetvořit společnost.

Musí bojovat – za sebe, za svého manžela a za všechny své nové poddané, kteří u ní hledají vedení a milost. Protože už nikdy nebude jen Charlotte. Místo toho musí naplnit svůj osud… jako královna.

Zdroj informací a obrázků: Netflix.com/tudum, Juliaquinn.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge