Červená, bílá a královsky modrá bude mít pokračování

Filmy Knihy Novinky

Filmová adaptace oblíbené knihy Casey McQuiston si celosvětově získala řadu nových fanoušků, není tedy divu, že se Amazon rozhodl úspěchu využít.

Autorka bude na scénáři k sequelovému filmu pracovat společně se scénáristou a režisérem filmu Matthewem Lópezem. Své role si mají zopakovat i hlavní představitelé Taylor Zakhar Perez a Nicholas Galitzine.

Romantická komedie založená na stejnojmenném románu se na Prime Video objevila a získala si velký ohlas. Příběh sleduje Prvního syna Spojených států, Alexe Claremont-Diaze (Perez) a prince Henryho z Anglie (Galitzine), jak se jejich napjatý vztah pomalu proměňuje v něco víc, když jsou tito dva nuceni předstírat přátelství poté, co se ocitli uprostřed diplomatického incidentu.

Greg Berlanti a Sarah Schechter z Bertanti Schechter Films se také vrací k produkci spolu s Michaelem McGrathem, Lópezem a McQuistonem. Amazon MGM Studios drží detaily zápletky přísně pod pokličkou.

Další informace včetně předběžného data vydání budou teprve určeny.Od chvíle, kdy kniha v originále v roce 2019 vyšla (v češtině vyšla v roce 2020 u nakladatelství Yoli), se fanoušci dožadovali pokračování a chtěli vidět víc od Alexe a Henryho poté, co dosáhli svého šťastného konce a oznámili světu svou lásku.

McQuiston v tuto chvíli nenapíše druhý román, ale místo toho se bude přímo podílet na psaní scénáře. Čekání na sequel si zatím můžete zkrátit filmem prvním, který stále najdete na Prime Video.

Zdroj informací a obrázků: EW.com, Deadline.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge