První trailer na čtvrtou řadu Bandy je tady

Komiksy Novinky Seriály

Už v červnu se dočkáme na Prime Video nejnovější sezóny pořádně krvavého seriálu.

Seriál Banda (v originálen The Boys) vychází z komiksové předlohy Gartah Ennise a Daricka Robertsona. Příběh je zasazen do alternativního vesmíru, kde jsou jednotlivci obdaření supermocí uznáváni širokou veřejností jako superhrdinové. Tyto superhrdiny vlastní silná společnost Vought International, která je prodává a zpeněžuje.

Ve čtvrté řadě je svět na pokraji. Victoria Neuman je blíž než kdy jindy k Oválné pracovně a pod svalnatým palcem Homelandera, který upevňuje svou moc. Řezník, kterému zbývají jen měsíce života, přišel o syna Beccy a o práci vůdce Bandy. Zbytek týmu už má plné zuby jeho lží. Vzhledem k tomu, že sázky jsou vyšší než kdy jindy, musí najít způsob, jak spolupracovat a zachránit svět, než bude příliš pozdě.

V seriálu hrají Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Colby Minifie, Claudia Doumit a Cameron Crovetti. Čtvrtá sezóna přivítá Susan Heyward, Valorie Curry a Jeffrey Dean Morgan. Premiéra nové série je stanovena na 13. června.

Zdroj informací a obrázků: CoveredGeekly.com, Nerdist.com, Twitter.com/therealKripke

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge