Teaser na Nádhernou svatbu je tady

Filmy Knihy Novinky

V dubnu se do kin dostala filmová adaptace oblíbené knihy Jamie McGuire, a i když asi nevzbudila tak velký poprask, jak by si tvůrci přáli, příští rok do kin dorazí pokračování.

V Krásné katastrofě jsme se seznámili s Dylanem Sprousem (After We Collided) a Virginií Gardner (Halloween, podzim). Pro fanoušky, kteří netrpělivě očekávají další kapitolu Abby a Travise, nebudete muset čekat dlouho, protože jejich pokračování Krásná svatba vtrhne do kin v roce 2024.

Po jejich svatbě ve Vegas na konci prvního filmu jsou Abby a Travis v Mexiku na líbánkách. Vzhledem ke krátké a upřímně šílené historii dvojice však tyto líbánky nebudou nic jiného než hladká plavba. Pokud vám první film padl do noty, rozhodně se u pokračování nudit nebudete. Kromě starých známých tváří se můžeme těšit například na Kylea Richardse.

Film zatím nemá pevně stanovené datum, ale měl by se objevit příští rok. Uvidíme, jestli se i tentokrát dostane do českých kin. Zatímco v zahraničí se už Krásná katastrofa objevila na streamovací platformě Hulu, u nás se zatím na Disney+ film neukázal.

Zdroj informací a obrázků: Collider.com, DatabazeKnih.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge