První trailer na Love at the First Sight

Filmy Knihy Novinky

Minulý rok jsme vám přinesli informaci o tom, že se na Netflixu objeví další film podle knihy Jennifer E. Smith, teď tu máme konečně i trailer.

Už loni jsme se dočkali filmové verze Ahoj, sbohem a všechno mezi tím, tentokrát se ovšem podíváme na jednu lásku z letiště. Poté, co Hadley (Haley Lu Richardson) zmeškala let z New Yorku do Londýna, potkává Olivera (Ben Hardy) při náhodném setkání na letišti, které zažehne okamžité spojení. Dlouhá společná noc v letadle uběhne mrknutím oka, ale po přistání na Heathrow se dvojice oddělí a najít jeden druhého v tom chaosu se zdá nemožné. Zasáhne osud a přemění tyto spřízněné osoby na spřízněné duše?

Jennifer E. Smith si sice držela příběh náhlé romance Hadley a Olivera ve výšce 30 000 stop blízko svého srdce po více než deset let, ale na filmovou verzi zase tolik nelpěla. „Jennifer byla tak důvěřivá a velkorysá a ani v nejmenším nebyla drahá,“ řekla režisérka Vanessa Caswill. „Když konečně viděla film, napsala mi ten nejsladší e-mail. Bylo to tak krásné, vytiskla jsem si ho a nechala si na svém stole!

Deset let trvající cesta filmu k Netflixu znamenala, že všechny možné volby obsazení, které měla autorka v hlavě při psaní, již dávno zestárly. „Jsem tak nadšená z Haley a Bena,“ prozradila Smith. „Jsou tak skvělí Hadley a Oliver. Jsou tak okouzlující a mají skvělou chemii.“ Film by se měl na Netflixu objevit 15. září.

Zdroj informací a obrázků: Netflix.com/tudum

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge