První trailer na To jsem já, Margaret! je tady

Filmy Knihy Novinky

Teprve před pár dny jsme vám ukázali první fotky z dlouho čekávané adaptace oblíbené knihy Judy Blume a dnes tu máme dokonce i podařený trailer.

Jedenáctiletá Margaret (Abby Ryder Fortson) je vykořeněna ze svého života v New Yorku na předměstí New Jersey a prochází chaotickou a bouřlivou pubertou s novými přáteli v nové škole. Spoléhá na svou matku Barbaru (Rachel McAdams), která se také snaží zvyknout na život mimo velkoměsto, a svou zbožňující babičku Sylvii (Kathy Bates), která není šťastná, že se odstěhovali, což jim ráda jim vždy připomene, kdykoliv má šanci.

Kniha byla dlouho uctívána jako klasika dospívání. Margaret Simonová, žákyně šesté třídy, se potýká s krizí víry kvůli mezináboženskému manželství svých rodičů, spolu s dalšími zkouškami adolescentů, jako je nákup podprsenky, menstruace a další. Tato vysoce osobní témata vedla k tomu, že byl román často cenzurován školními knihovnami a rodičovskými organizacemi. V českém překladu kniha vyšla v roce 1999 v nakladatelství Albatros. Film by se do kin měl dostat 28. dubna, česká premiéra zatím není známa.

Zdroj informací a obrázků: NerdsAnBeyond.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge