Nenechte si ujít Nejšťastnější holku pod sluncem

Filmy Knihy Novinky

Už v říjnu na streamovací platformu Netflix dorazí filmová adaptace knihy Jessicy Knoll, která vyšla u nakladatelství Jota v roce 2016.

Ani FaNelli, Newyorčanka s ostrým jazykem, má podle všeho všechno: vyhledávanou pozici v nablýskaném časopise, zabijácký šatník a vysněnou nantucketskou svatbu na obzoru. Když ji ale režisér kriminálního dokumentu vyzve, aby řekla svou stranu o šokujícím incidentu, který se stal v době, kdy byla teenagerka na prestižní škole Brentley, Ani je nucena čelit temné pravdě, která hrozí rozluštit její pečlivě vytvořený život.

Ona vás rozseká, pokud to neuděláte správně,“ říká scenáristka Jessica Knoll, která také napsala bestseller, který inspiroval film. Pro Ani, kterou s ledovou elegancí hraje Mila Kunis, tato vzácná výslovnost představuje její cestu od teenagerky jménem TifAni, která se ve své staré milionářské přípravce vždy cítila nepatřičně, k Ani. Nejzasvěcenější osobě New York City s nádherným, bohatým snoubencem (Finn Wittrock), sexy prací v časopise (doslova — sex je její beat), značkovým oblečením a typem lesklých vlasů, pro které by ostatní ženy zabíjelyi. Je ale Aniin samozvaný „dokonalý život“ skutečně dostatečný k tomu, aby znecitlivil nejbolestivější části její minulosti?

Film režíroval Mike Barker, dále ve filmu uvidíme Connie Britton, Justine Lupe, Jennifer Beals, Scoota McNairy, Chiaru Aurelia, Thomase Barbuscu a Gage Munroea. Premiéra je stanovena na 7. října.

Zdroj informací a obrázků: Netflix.com/tudum, DatabazeKnih.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge