Netflix chystá seriál Lockwood & Co

Knihy Novinky Seriály

Oblíbená streamovací platforma pracuje na thrillerovém seriálu pného nadpřirozena podle knižní série Jonathana Strouda.

O čem seriál bude? Dospívající lovci duchů brázdí ulice Londýna a svádějí smrtící boj s duchy noci. Mezi mnoha agenturami pro dospělé vyniká v davu jeden malý start-up, Lockwood & Co, vedený teenagery Anthonym Lockwoodem, Georgem Karimem a Lucy Carlysle. Dohromady jsou odpadlíci bez finančních motivů a dohledu dospělých, ale jsou předurčeni k tomu, aby navždy změnili běh dějin, protože odhalují velké tajemství.

Do hlavní rolce Lucy Carlysle byla obsazena Ruby Stokes, kterou jsme mohli vidět v prvních dvou sériích seriálu Bridgertonovi jako Francescu Bridgerton. Jako Anthony Lockwood se objeví Cameron Chapman a v roli George Karima pak Ali Hadji-Heshmati. Dále uvidíme také Ivanna Jeremiaha, Lukea Treadawaye a Morven Christie.

Natáčení začalo už v červenci 2021 a skončilo v březnu 2022. Seriál by měl mít 8 šedesátiminutových epizod. Měly by dějově vycházet z první knihy, jestli budou i další řady se zatím neví. Knih je celkově 5 a u nás v českém překladu vyšly u Knižního klubu jenom 2 – Kvílející schodiště a Šeptající lebka. Seriálu bychom se mohli dočkat ještě letos.

Zdroj informací a obrázků: About.Netflix.com, Whats-on-netflix.com, WhatToWatch.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge