Sandman již brzy na Netflixu

Komiksy Novinky Seriály

Dnes Netflix oznámil oficiální datum premiéry chastného seriálu podle kmiksové předlohy Neila Gaimana víme. Do kalendářů si zaznačte 5. srpna.

Čaroděj se v roce 1916 pokusí polapit Smrt, ale místo toho se mu povede uvěznit jejího mladšího bratra Morfea, takzvaného Pána snů. Po 105 letech se dokáže v roce 2021 osvobodit, je velmi zesláblý, ale potřebuje napravit následky, které zapříčinila jeho izolace. Nejdřív ale musí získat tři relikvie, které mu byly odcizeny.

Sandman je komiksová série od vydavatelství Vertigo ze skupiny DC Comics. Seriál bude mít 11 dílů v délce jedné hodiny. Autorem a výkonným producentem seriálu je sám Gaiman, kterému jako showrunneři pomáhali Allan Heinberg a David S. Goyer.

Obsazení bylo oznámeno následovné: Tom Sturridge jako Morpheus / Sen, Gwendoline Christie jako Lucifer, Vivienne Acheampong jako Lucienne, Charles Dance jako šarlatán a čaroděj Roderick Burgess, Boyd Holbrook jako uprchlá noční můra Corinthian, Asim Chaudhry jako první oběť Abel a Sanjeev Bhaskar jako první predátor Cain.

Existuje svět, kam se dostaneme, jenom když zavřeme oči a usneme – říká se mu Snění. A Pán snů Sandman (Tom Sturridge) tam umí zhmotnit naše nejhorší noční můry a představy. Když Sen nečekaně padne do zajetí, ve kterém stráví sto let, vyvolá jeho nepřítomnost dlouhou řadu událostí, které navždy promění svět spících i bdících.

Sen se proto vydává na putování mezi světy i v čase a napravuje chyby, které udělal za dobu svojí dlouhé existence, musí znovu prozkoumat, kdo je přítel, a kdo nepřítel, a poznává taky nové bytosti – ať už kosmické nebo ze světa lidí.

Zdroj informací a obrázků: Netflix.com, CSFD.cz, Whats-on-netflix.com, Serialzone.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge