Čeká nás ujetý nový seriál, Wednesday

Komiksy Novinky Seriály

Ano, přesně tak totiž nový seriál označují samotní tvůrci… anebo alespoň tak hlásá Netflix. Pojďme se podívat na to, co nás brzy čeká.

Seriál se točí kolem studia Wednesday Addamsové na Nevermore Academy a je plný nadpřirozených záhad, které čekají, až je někdo rozlouskne. Hlavní postavu Wednesday hraje Jenna Ortega, vedle které v dalších rolích září Catherine Zeta-Jones, Luis Guzman, Gwendoline Christie, Christina Ricci a další. Za režií stojí Tim Burton.

Addamsova rodina je fiktivní rodina vytvořená americkým karikaturistou Charlesem Addamsem. Původně se objevila v sérii 150 nesouvisejících karikatur s jedním panelem, z nichž asi polovina byla původně publikována v The New Yorker během 50 let od jejich vzniku v roce 1938. Od té doby byly upraveny pro další média jako je televize, film, videohry, komiksy, muzikál a merchandising.

Nejznámější je nejspíš filmová adaptace z roku 1991 a její pokračování z roku 1993. V hlavních rolích se prosadili Anjelica Huston, Raul Julia, Christopher Lloyd, Dan Hedaya, Elizabeth Wilson, Judith Malina, Carel Struycken, Dana Ivey, Paul Benedict, Christina Ricci jako malá Wednesday.

Zdroj informací a obrázků: Netflix.com, DarkHorizons.com,Wikipedia.org

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge