První pohled na Marvelovské Runaways

Komiksy Novinky Seriály

Loňské září oznámili streamovací služba Hulu a Marvel, že spojí síly a vytvoří seriál podle komiksové série Runaways.

Gregg Sulkin (Faking It), Rhenzy Feliz (Casual), Lyrica Okano (The Affair), Virginia Gardner (The Goldbergs), Ariela Barer (One Day At A Time reboot) a Allegra Acosta (100 Things To Do Before High School)si zahrají šest velice odlišných teenagerů, kteří se dají dohromady, když zjistí, že jsou jejich rodiče superzáporáci. V seriálu uvidíme také Juliana McMhona, kterého můžeme znát třeba z úspěšného seriálu Čarodějky.

Scénář napsali Josh Schwartz a Stephanie Savage, kteří stojí za seriálem The O.C a Superdrbna (Gossip Girl). Dějově bude vycházet z komiksové série, za kterou stojí Brian K. Vaughan a Adrian Alphona. Seriálu bychom se měli dočkat 21. listopadu. Už máme i oficiální fotku, na níž vidíme  jejich rodiče, kteří jsou součástí organizace Pride.

Ale to není všechno. Jelikož se v poslední době objevilo větší množství young adult knih vycházejících ze známých komiksů a jejich filmových adaptací (jako třeba Wonder Woman od Leigh Bardugo, Black Widow od Margaret Stohl), dotkne se to i Runaways. Tentokrát sice nepůjde vyloženě o young adult románovou sérii, ale o obnovení komiksů.

Na dějové lince se bude podílet Rainbow Rowell s kreslířem Krisem Ankou. Rainbow Rowell u nás známe díky skvělým young adult knihám jako Fangirl, Nedej se nebo Eleanor & Park. Komiks původně skončil v roce 2004 a postavy se rozptýlily do ostatních komiksů, ale teď se pár z nich objeví znovu na scéně. Komiks tak začal teď v září znovu vycházet.

Zdroj informací a obrázků: TheFandom.net, Deadline.com, Variety.com, TvLine.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge