Neslyšno v češtině už příští rok

Knihy Novinky

A je to konečně tady! V březnu jsme se o novince Soundless dozvěděli něco víc, dneska už můžeme s určitostí potvrdit, že se nová kniha Richelle Mead dostane také na pulty českých knihprodejců.

NeslysnoZapište si do kalendáře datum 23. března, protože přesně tento den je stanoven ja oficiální datum prodeje knihy Neslyšno, které nám přináší nakladatelstvé Domino.

To nám dosud přineslo většinu Richelliných knih v češtině a doufejme, že se autorky nezvdá i do budoucna a my tak nepřijdeme o další uatorčiny novinky. Česká verze bude mít dokonce originální obálku, což je jen další bod navíc.

Ve světě bez zvuku slyší jedna dívka, jak ji cosi volá…

Dívka jménem Fej žije v horské vesnici, kterou sesuvy kamení zcela odřízly od světa. Přežití vesničanů zajišťuje jediné lano, po němž jim přes zrádné skalní stěny posílají jídlo lidé z údolního království.

Naprostá závislost není však to jediné, co Fejinu vesnici sužuje: kam až paměť sahá, zdejší lidé neslyší. Jako by takovéto prokletí nestačilo, začínají nyní ztrácet i zrak. Také zásilky jídla přicházející lanovkou se začínají tenčit… Nadcházejí časy zkázy; obyvatelům horské vsi hrozí tichá temnota a smrt hladem.

Pak ale jedné noci probudí Fej drásavý hluk. Vedena zvuky, něčím do té doby naprosto neznámým, se Fej vydává na velkolepou výpravu – sestupuje po nebezpečně strmé hoře do tajemného království Pej-kuo, kde nalezne neuvěřitelnou pravdu o své vesnici i lásku, která ji navždy změní život.

Neslyšno v originále vyšlo teprve 17. listopadu a zatím sbírá rozporuplné reakce. Uvidíme, jak si povede u domácích čtenářů.

Zdroj informací a obrázků: Dominoknihy.cz

1 thought on “Neslyšno v češtině už příští rok

  1. Já se na Neslyšno strašně těším! Zrovna dneska jsem se koukala do edičního plánu Domino, kdy má tahle kniha vyjít. Vůbec si to neumím představit, ale už jen z té myšlenky jsem nadšená! Je to má oblíbená autorka, i když jsem od ní nečetla všechny série. Bavily jsme se s holkami v knihkupectví a všechny jsme se shodly, že se na to moc těšíme.
    PS. Sice v kalendáři to nemám, ale ve svém nákupní seznamu na rok 2016 ano 😀
    Děkuji za článek 🙂
    PandaGirl recently posted…Knižní výzva pro rok 2016My Profile

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge