Druhé Ladíme! má svůj trailer

Filmy Novinky

O tom, že se hudební hit Ladíme! dočká pokračování, jsme už psali poměrně dávno. Do kin by však neměl dorazit dříve, než příští rok v květnu. Už teď se však můžeme naladit prostřednictvím prvního traileru.

The Barden Bellas se vrací! Beca, Fat Amy, Chloe i Aubrey a ostatní, navíc s novými posilami a pod taktovkou Elizabeth Banks. Těšit se můžeme samozřejmě i na své oblíbené klučičí hrdiny.

Vysokoškolská acapella skupina Barden Bellas se tentokrát zúčastní světové soutěže, kterou ještě žádný americký „sbor“ nevyhrál a to nejspíš proto, že Američany celý svět nenávidí. Ovšem to ještě neznamená, že se Barden Bellas nemůžou pokusit přepsat dějiny. Režisérka snímku už však prozradila, že budou mít holky start v soutěži zakázaný a budou tak trochu donuceny proniknout do světa profesionálních acapella soutěží.

V hlavních rolích se můžeme těšit na Annu Kendrick (Beca), Brittany Snow (Chloe), Annu Camp (Aubrey), Rebel Wilson (Amy), Skylara Astina (Jesse), Adama DeVinea (Bumper Allen), Bena Platta (Benji) a taky režisérku Elizabeth Banks (Gail). Novou členku skupiny, Emily, si zahrála Hailee Steinfeld a její mámu ztvárnila Katey Sagal. Rozhodně se tedy máme na co těšit.

Zdroje informací a obrázků: ew.com, IMDb.com, mtv.com, collider.com, hypable.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge