Knihy Colleen Hoover se nejspíš dočkají filmové podoby

Filmy Knihy Novinky

Jméno autorky vám možná ještě nic neříká, ale brzy bude, jelikož se její knihy dostanou také k nám. Colleen Hoover měla ovšem v poslední době velice šťastnou ruku a podepsala smlouvu o prodeji filmových práv ke svým dvěma knižním sériím.

Bez nadějeJedná se o série Slammed a Hopeles. V češtině se jejich českých verzí – tedy knih Bez naděje a Život jedna báseň – dočkáme v průběhu příštího roku, a to u nakladatelství Knižní klub.

Bez naděje vypráví příběh sedmnáctileté Sky, kterou uchvátí Dean Holder, kluk s ještě horší pověstí, než má ona sama. Cítí s ním věci, jaké s nikým jiným dříve necítila. Probírá ji z podivné otupělosti, děsí ji a nutí ji vzpomínat na věci, jež v sobě hluboko pohřbila. Snaží se od něj držet dál, ale nemůže si pomoct. Propadá mu čím dál tím více a když odhalí jeho tajemství, obrátí se jí svět vhůru nohama. Nic totiž nebylo tak, jak se zdá…

Kniha se dočkala také pokračování a v nedávné době autorka dala volně ke stažení také bonusový příběh, Finding Cinderella, jako dárek pro všechny její fanoušky. Udělala tak po té, co podepsala smlouvu o prodeji filmových práv k sérii.

Jelikož autorka se svými čtenáři na svých stránkách aktivně komunikuje, vypustila nedávno informaci o tom, že podepsala smlouvu o prodeji filmových práv také k sérii Slammed. Samozřejmě to neznamená, že se filmů dočkáme hned příští rok, ale po té, co Jamie McGuire ohlásila, že je scénář ke Krásné katastrofě hotov, je docela dobře možné, že po všech filmových paranormálních young adult knihách se pomalu přesuneme k filmovým new adultkám.

Zdroj informací a obrázků: Colleen Hoover.com, Bux.cz, RedCarpetEndings.com, GoodReads.com

1 thought on “Knihy Colleen Hoover se nejspíš dočkají filmové podoby

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge