První pohled na Liama jako Geralta

Knihy Novinky Seriály

Pokračování je tady. Podívejte se na první ukázku Liama Hemswortha v roli Geralta z Rivie.

V současné době probíhá natáčení čtvrté řady Zaklínače ve Velké Británii. Jak bylo oznámeno v dubnu, čtvrtá série se natáčí společně s pátou a poslední sezónou, která dokončí adaptaci oblíbených knih.

„S obrovskou hrdostí začínáme natáčet naši předposlední sezónu Zaklínače s hvězdným obsazením, včetně několika vzrušujících nových přídavků, v čele s Liamem Hemsworthem jako Geraltem z Rivie,“ řekl tvůrce a showrunner Lauren Schmidt Hissrich. „Jsme nadšeni, že můžeme knihy Andrzeje Sapkowského dovést k epickému a uspokojivému závěru. Nebyla by to naše show, kdybychom neposunuli naši rodinu postav na jejich absolutní limit – zůstaňte naladěni, abyste viděli, jak příběh skončí.“

Čtvrtá a pátá série budou pokrývat události tří zbývajících zaklínačských knih: Křest ohněm, Věž vlaštovky a Paní jezera. Jak Hissrich zmínil, Hemsworth přebírá roli Geralta od Henryho Cavilla, který tuto postavu ztvárnil v prvních třech sezónách, ale pak ze seriálu odstoupil, protože nesouhlasil s tím, jakým směrem se děj odklonil od původní předlohy.

V nově uveřejněné upoutávce výše je Hemsworth vidět, jak má na sobě Geraltův medailon, když kráčí šerou, temnou zemí a otáčí se, aby čelil děsivému kvílení něčeho, co se za ním rýsovalo.

Po šokujících událostech, které mění kontinent a které uzavírají třetí řadu, následuje nová sezóna Geralta, Yennefer a Ciri, kteří jsou odděleni a procházejí válkou zpustošeným kontinentem a jeho mnoha démony. Pokud se dokážou postavit nebezpečí, ve kterém se ocitli, mají šanci přežít křest ohněm – a znovu najít jeden druhého.

Čekání na novou sérii s Liamem si letos alespoň budeme moci zkrátit animovaným filmem Zaklínač: Sirény z hlubin, který by se na Netflixu měl objevit koncem tohoto roku s hlasem Douga Cockleho v roli Geralta. Dějově půjde o jednu z oblíbených povídek, jenž se zatím v původním seriálu neobjevila.

Zdroj informací a obrázků: Netflix.com/tudum, EW.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge