Další krátké ukázky z třetí řady Bridgertonových

Knihy Novinky Seriály

Fanoušci romantické série se už nemůžou dočkat nejnovější řady, tak se je Netflix rozhodl potěšit další krátkou ukázkou.

V centru tanečního sálu tentokrát bude Penelope Featheringtonová (Nicola Coughlan) a její dlouholetý tajná láska, světoběžník Colin Bridgerton (Luke Newton). Penelope do 3. sezóny konečně připravená vzdát se své dlouholeté zamilovanosti do Colina. To však neznamená, že skončila s láskou. Místo toho se Penelope rozhodla, že je čas najít si manžela – a nejlépe takového, co jí dá svobodu pokračovat ve svém dvojím životě jako Lady Whistledown, daleko od zvědavých očí své matky a sester.

Přesto bez sebedůvěry Penelopiny pokusy o svatbu velkolepě selhávají. Mezitím se Colin vrátil ze svých letních cest s novým vzhledem a vážným smyslem pro chvástání. Ale je sklíčený, když si uvědomí, že Penelope, jediná osoba, která ho vždy oceňovala takového, jaký byl, mu už tolik pozornosti rozhodně nevěnuje.

Colin touží získat zpět své přátelství a nabízí se, že bude Penelope mentorovat v otázkách sebevědomí a že jí v této sezóně pomůže najít manžela. Ale když jeho lekce začnou fungovat až příliš dobře, Colin se musí poprat s tím, zda jsou jeho city k Penelope opravdu jen přátelské. Pro Penelope vše komplikuje její roztržka s Eloise, která si našla nového přítele na velmi nepravděpodobném místě, zatímco Penelopina rostoucí přítomnost v centru pozornosti ještě více ztěžuje udržet její alter ego Lady Whistledown v tajnosti.

První část třetí řada seriálu bude k dispozici od 16. května a druhá od 13. června na streamovací platformě Netflix.

Zdroj informací a obrázků: Netflix.com/tudum

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge