Will Trent se vrací v druhé řadě seriálu

Knihy Novinky Seriály

Loni jsme se díky Hulu dočkali seriálové adaptace oblíbené knižní série od Karin Slaughter, letos přichází další díly.

https://youtu.be/H2pAz_bqboI?si=gPTUVMdQE2nYNTru

Seriál se točí kolem zvláštního agenta Willa Trenta z Georgia Bureau of Investigation, který byl opuštěn hned po narození a prožil kruté dospívání v přemoženém systému pěstounské péče v Atlantě. Ale nyní, odhodlaný využít svůj jedinečný úhel pohledu, aby se ujistil, že nikdo není opuštěný jako on, má Will Trent nejvyšší míru prověření v GBI.

A co nás čeká v druhé sérii? Bomba v autě zažehne pro Willa a experta na bomby Cricketovou napínavé vyšetřování a odhalí víc, než se na první pohled zdá. Jak se rozvíjejí intriky, Angie se snaží vrátit do práce, Ormewoodův domácí život se komplikuje a Faith rozvíjí svůj vztah s Lukem.

Druhá série má premiéru 20. února a měla by mít 13 epizod. Opět se tak vrátí Ramon Rodrigueze, Erika Christensen, Iantha Richardson, Jake McLaughlin a Sonja Sohn. Seriál se nejspíš objeví i na domácí platformě Disney+, stejně jako tomu bylo loni. Buď se dočkáme seriálu souběžně s USA a bude se každý týden objevovat jedna epizoda jako v minulém roce, anebo se na platformě seriál objeví později se všemi dostupnými díly. Nechme se překvapit.

Zdroj informací a obrázků: Facebook.com/WillTrentABC

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge