Mysteriózní seriál The Other Black Girl už v září

Knihy Novinky Seriály

V polovině září na Hulu dorazí dramatický seriál natočený podle knihy Zakiyi Dalily Harris a podle trailer se rozhodně máme na co těšit.

https://youtu.be/7gmYkNE0wYw?si=ZE9F8yawjS2CN21Q

Letos na podzim se fanoušci setkají s Nellou (Sinclair Daniel), která je redakční asistentkou ve Wagner Books, a jedinou černoškou pracující ve společnosti až do najmutí Hazel-May McCall (Ashleigh Murray). Po najmutí Hazel dochází k podivným událostem, které vedou k tomu, že Nella zjistí pravdu o Wagnerově znepokojivé historii. Příběh je inspirován autorčinými vlastními osobními zkušenostmi z práce editorky a zabývá se různými formami rasismu v korporátním světě.

Kniha vyšla v roce 2021 a stala se hned bestsellerem. Filmová práva ovšem Hulu získalo už v roce 2020, natáčení započalo až v srpnu minulého roku. Harris řekla, že adaptace románu pro televizi byla nejobtížnější a nejvděčnější kreativní výzva její kariéry, a dodala, že série jí umožnila rozšířit a přetvořit její práci pro vizuální médium. V desetidílném seriálu dále uvidíme Alyshiu Ochse, Huntera Parrishe, Erica McCormacka, Brittany Adebumola, Bellamy Young, Garcelle Beauvais a Briana Baumgartnera. Premiéra je stanovena na 13. září, uvidíme, kdy se jej dočkáme na domácí Disney+ platformě.

Zdroj informací a obrázků: EW.com, IMDb.com,Press.Hulu.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge