Co nás čeká v druhé řadě Nočního agenta?

Knihy Novinky Seriály

Seriál, který se na Netflixu objevil v březnu, se dočká pokračování. Na co se můžeme těšit?

Noční agent sleduje podřadného agenta FBI, který po nocích pracuje v suterénu Bílého domu a obsluhuje telefonní linku pro tajné špiony, která nikdy nezazvoní. Jednoho dne se to ale stane a uvede do pohybu řetězec událostí, které odhalí spiknutí, které sahá až do Oválné pracovny. Jmenovaným agentem je Peter Sutherland (Gabriel Basso), kterého vypadá jako „nejméně důležitá osoba pracující na velmi důležitém místě“. Tedy až do doby, než telefonát vyděšené civilistky Rose Larkin (Luciane Buchanan) – technologické ředitelky, jejíž teta a strýc jsou zavražděni – pošle oba na útěk, aby si zachránili život.

Druhá série byla potvrzena poté, co se první sezóna stala jedním z nejsledovanějších pořadů vůbec. Politické drama vyházející z knih Matthewa Quirka se spoustou zvratů ve stylu 24 prostě táhne. Proto bylo potvrzeno dalších 10 dílů. Zatím ale není známo, kdy se seriálu vůbec dočkáme. Vzhledem ke stále probíhající stávce herců a scénáristů, která stále hýbe Hollywoodem, je možné, že se tvorba seriálu odsune až na příští rok. Tím pádem by se druhá řada mohla na Netflixu objevit ažv roce 2025.

Tvůrce seriálu Shawn Ryan k prodloužení poznamenal: „Poslední týden byl jeden velký hurikán, protože jsme konečně mohli nabídnout The Night Agent světu. Vidět ohromnou reakci diváků byla velká radost a je to zásluha našeho hereckého obsazení, našich scénáristů, našich režisérů, našeho štábu a našich partnerů v Sony Pictures Television a Netflix. Nemůžeme být pyšnější nebo nadšenější z toho, že se můžeme pustit do 2. řady a podělit se tak o další dobrodružství Noční akce s našimi novými fanoušky.

Kdo z herců se ale v pokračování vůbec vrátí? Díky kulkám, bombám a dvojici odhodlaných nájemných vrahů je poměrně dost postav, které se v dalších dílech neukážou. Druhá sezóna by mohla následovat Petera na jeho misi a možná ho spojit s agentkou tajné služby Chelsea Arrington, která mu pomohla překazit prezidentskou vraždu v seriálu. Je možné, že ani kulka nezabrání Diane Farr (Hong Chau) v plánu její cesty zpět do Bílého domu. Další postavou, na kterou bychom měli dávat pozor, by mohl být zlotřilý magnát Gordon Wick (Ben Cotton), který se na konci show vyvlékl z odpovědnosti.

Ryan k druhé řadě řekl: „Původní myšlenka spočívala v tom, že každá série bude vyprávět svůj vlastní příběh – od začátku do konce. A všechny případné budoucí řady budou zahrnovat několik, ale ne většinu postav, které jsme v předchozí sezóně mohli vidět. To byl původní plán a myslím, že se toho budeme držet.“ Nezbývá tedy než čekat. Mezitím si můžete alespoň přečíst knižní předlohu, která u nás bohužel v českém překladu nevyšla, takže budete muset zkusit originál. První řadu seriálu si stále můžete pustit na Netflixu.

Zdroj informací a obrázků: DigitalSpy.com, TVGuide.com, Edna.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge